Op zaterdag 29 oktober 15.00 uur staat een (nieuw) evenement zonder schepen gepland. Het doel is om op informele manier (nader) kennis te maken. Het evenement is (natuurlijk) toegankelijk voor alle leden. Voor schippers op de Eems of Lauwersmeer is dit een mooie mogelijkheid om andere leden te ontmoeten i.v.m. de vaarafstand tot natte evenementen.

Het actieve deel bestaat uit een wandeling van ongeveer 5 kwartier langs de bezienswaardigheden in de omgeving van Haren, “De groene parel van het Noorden”. De deelnemers kunnen kiezen uit een natuur- of een cultuur-wandeling tussen 4,5 en 6,5 km. Aansluitend wordt onder het genot van een drankje gebruik gemaakt van een eenvoudig borrelbuffet. Leden zijn uitgenodigd zelf hapjes mee te nemen. De drankjes zijn van het huis. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Natuurwandeling poldergebied Zuidlaardermeer (bij Noordlaren) 6,7 km

Je kunt ook blijven eten. Om 18.30 uur verplaatsten we naar een restaurant in het centrum. Zo rond 20.30 uur sluiten we af. Kosten voor het diner (€30,50) en drankjes zijn voor eigen rekening. Belangstellenden wordt verzocht uiterlijk maandag 24 oktober aan te melden i.v.m. het reserveren van het juiste aantal stoelen in het restaurant.

Aanmelden en meer informatie over de Seizoensluiting. Niet lid van de Westerlyclub en toch kennismaken? Mail naar voorzitter@westerlyclub.nl.

WCN – Seizoensluiting; wandeling, borrel(buffet) en diner