De Westerly Club Nederland is een vereniging voor eigenaren van Westerly zeiljachten en wil de band tussen hen versterken. De leden kunnen deelnemen aan evenementen, die vaak gesplitst worden in een noordelijke (Markermeer/IJssselmeer/Wadden) en zuidelijke (Zeeuwse delta) activiteit. Soms spelen deze zich af op ruim binnenwater en zijn bedoeld voor een gezin. Soms zoeken we de kustwateren op, of steken de Noordzee over.griffon2

 

Op de winter bijeenkomsten en de technische dag geven we informatie, maar het sociale karakter viert hier hoogtij. De WCN is meer dan 40 jaar actief en heeft circa 170 leden. De WCN omvat vrijwel het gehele scala aan Westerly’s waardoor we u over bijna alle typen informatie kunnen geven.

Ons WCN Magazine geeft info over de vereniging, onze reizen, evenementen en technische zaken. De club heeft een uitgebreide bibliotheek met data over alle Westerly zeiljachten. We hebben goede contacten met de Engelse zuster vereniging WOA.

Info-2

 

Onze site bevat technische info, data van alle Westerly typen, links naar watersport sites, veel adviezen bij aankoop en varen plus een koop en verkoop gedeelte.