Tijdens de HePi-zwerftocht heeft de WoW-lijst bewezen dat het principe prima werkt. Er zijn ontmoetingen geweest op de Marker Wadden en in het IJsseloog, dankzij de informatie op de site. Hoera voor een idee van vóór Corona en dat – naar nu blijkt – een afwisselende aanvulling is op evenementen (ook al konden die tot nu toe niet door gaan). Geef je overnachtingsplek(ken) van een vaartochtje door op voorzitter@westerlyclub.nl en ze worden in de lijst opgenomen. Leukere benaming gehoord: WoW-date! En dat is het eigenlijk ook.

Iedereen die een keer gebruik gemaakt heeft, kan – mits gewenst – opgenomen worden in de WoW-dates-WhatsApp. Hier kun je nog makkelijker overnachtingslocaties aanmelden en/of foto’s van je prachtige ligplek sturen.

Als volgende stap in ontwikkeling van de site, wordt onderzocht of en hoe leden zelf een overnachtingslocatie in de Wow-dates op de site kunnen zetten. Dat vergroot de interactiviteit en verlaagd de drempel om aan te melden. Er wordt een Hoe-doe-je-dat-handleiding gepubliceerd. Voorwaarde is dat je als lid inlogt op de site (Aanlegsteiger voor leden). Wordt vervolgd.

Principe WoW-lijst werkt!