Met ingang van het nieuwe jaar is de informatievoorziening zo ingericht dat er om de dag iets nieuws op de site staat. Een nieuwsberichtje op de hoofdpagina met een verwijzing naar een pagina met meer informatie. 90% is informatie van de WCN zelf, zoals aankondigingen van evenementen, de WCN weekendservice, ingestuurde verslagjes van evenementen, PR-acties, filmrecensies, fotojury, evenementencommissie.

Wanneer je inlogt krijg je ook de nieuwsberichten die voorbehouden zijn aan leden of waar AVG dat bepaalt. Het betreft vacatures, ingezonden verhaaltjes, nieuwe onderdelen op de site (zwervende zeilboeken bibliotheek en zeekaartenbibliotheek), technische commissie, enz. Informatie uit externe bronnen wordt slechts sporadisch meer gedeeld.

Alleen wanneer het heel bijzonder is worden (op geheel subjectieve wijze) externe berichten opgenomen en dan nog alleen maar met een verwijzing. Het betreft maritieme evenementen en festivals aan het water, zeilen of water gerelateerde berichten uit het landelijke nieuws. Klik hier om een indruk te krijgen van deze nieuwsberichten.

9 jan – Om de dag iets nieuws op de website