Win een weekendje Wadden

De Westerlyclub heeft een groepje leden dat een paar keer in het seizoen op vrijdag bij elkaar komt in Kornwerderzand om de volgende twee dagen een tocht te maken en zelfs droog te vallen. In juni varen we zelfs vrijdagsavonds het Wad al op omdat het dan nog lang licht is.

Je kunt een weekend aan boord in je eigen hut winnen!


Hoe ziet dat weekend eruit?

DagWat we doen
VrijdagJe stapt ’s avonds in Kornwerderzand bij het Afsluitdijk Wadden Center (AWC) aan boord met warme zeilkleding en je slaapzak. We varen meteen naar de sluis. Na het welkomstdrankje is de achterkajuit voor jullie.
ZaterdagNa de veiligheidsinstructie tijdens het ontbijt varen we zaterdag in de richting van Vlieland. We zien vrijwel elke Waddentocht zeehonden, dus neem je verrekijker en camera mee. Als het weer geschikt is, varen we vast op Richel. Tijdens de lunch wachten we tot de zeebodem zichtbaar wordt en we overboord kunnen stappen. Daarna kan je echt Wadlopen rond het schip. Zwemschoentjes zijn goede bescherming tegen scherpe schelpen. Bij het avondeten bespreken we wat we ’s avonds doen en waar we overnachten.
ZondagZondag na het ontbijt varen we terug naar Kornwerderzand en word je na de lunch bij het AWC afgezet. Je bent een hele bijzondere ervaring rijker.

► Ben jij een liefhebber van de Wadden en klinkt dit als muziek in je oren? Klik dan hier

1 feb – Februari-actie: Win een weekendje Wadden !