Westerly’s ontmoeten Westerly’s (WoW), speciaal voor (nog) niet-leden.

Of je nou lid ben of niet; het is altijd leuk om andere Westerly’s te zien. Elke schipper kijkt over het water welke Westerly daar aan komt varen. Ken ik deze knik in de boeg? Herken ik die opbouw?

De WCN heeft als doel de verbindende factor tussen Westerly’s en hun schippers te zijn. WoW geeft (nog) niet-leden een mooie kans om kennis te maken met (de leden van) de vereniging. Dit is geen officieel evenement dat vanuit de club georganiseerd wordt, maar een activiteit op initiatief van de individuele leden.


U bent niet lid en wilt kennismaken met de vereniging?

Hebt u een Westerly en wilt u kennismaken met de vereniging via een andere Westerly schipper? Dan bent u uitgenodigd om in de actuele lijst een WoW-ontmoeting te kiezen. Leden hebben aangegeven dat ze op die datum en op die locatie overnachten met hun schip. De bemanning is in afwachting van u voor een leuk gesprek. Tevens krijgt u de flyer met alle informatie want het bestuur heeft de leden gevraagd die flyer deze zomer in hun schip te leggen.


De redactie van de site en van de nieuwsbrief zijn zeer content met (klein) (Wow!) berichtje hoe de ontmoeting verlopen is. Stuur na afloop een mail met een paar regels tekst naar WCN-PR en naar de WCN-Redactie.


◄ Overzicht van WoW-dates

► WoW-dates aanmelden door leden