Zoals elk jaar maakt de redactie aan het eind van het jaar het Magazine. Deze wordt gevuld met belevenissen van afgelopen seizoen. In 2021 werd dat een lustrumuitgave van zo’n 100 pagina’s, waarvan de helft lustrum gerelateerd was. De redactie streeft weer naar een goed gevuld exemplaar van zo ongeveer 50 pagina’s.

Dus beste leden: Heb je gevaren? Heb je geknutseld aan je schip? Heb je een (WCN) evenement bijgewoond? Deel je belevenis met ons en schrijf jouw blik op het gebeuren op. In dit post-corona-jaar was er geenbelemmering om evenementen door te laten gaan.

De redactie is al blij met één A4 over belevenissen op het water of met je Westerly. No limits binnen ‘op het water’ of ‘Westerly’. Ondersteun dit verhaaltje met tenminste 1 foto (van je schip). Laten we met elkaar ervoor zorgen dat de redactie materiaal te over heeft. Hoe leuk is dat. En voldoening? Veel! Jouw verhaal wordt vereeuwigd en anderen hebben er ook plezier van! Stuur je bijdrage voor 1 november naar Val van Dam: wcn.redactie@gmail.com en Chantal d’Aulnis: c.daulnis@gmail.com. Dank je wel voor je bijdrage!!

5 okt – WCN – Oproep verhalen voor het Magazine