Van vrijdagavond 21 mei tot en met maandagmiddag 24 mei (Pinksteren) wordt in Friesland het tweede open WCN evenement te water gehouden. Ook Westerly’s van niet-leden zijn welkom. Bemanningen zullen voornamelijk aan boord zijn. Op de wal worden de RIVM-regels in acht gehouden. De organisator maakt ter plaatse steeds een inschatting of en hoe alle contactmomenten verantwoord kunnen plaatsvinden.

Vrijdagavond om 20.00 uur verzamelen de Westerly’s op Langepolle (Konijneneiland) op de Fluessen voor een kennismaking bij het kampvuur. Zaterdag varen we ’s morgens naar Woudsend en Sloten voor een wandeling door de stad. ’s middags varen we door naar Lemmer. Zondag varen we door het Margrietkanaal via Langweer naar de Terhernster Poelen waar we een plekje voor de nacht zoeken op 1 van de eilanden. Maandagmorgen varen we via Sneek en IJlst terug richting de Fluessen. Bij de Jeltesloot gaat iedereen zijns weegs. De organisator gaat terug naar Workum. Er zijn geen kosten verbonden aan dit familie-evenement. Havengeld is voor eigen rekening.

Eigenaren van Westerly’s kunnen zich opgeven bij de voorzitter van de Westerlyclub. Het emailadres en telefoonnummer staan bij de details van dit evenement onder de kalender in het hoofdmenu en zijn voor iedereen toegankelijk. Belangstellenden kunnen zichzelf aan een appgroep toevoegen waar vanaf maandag 17 mei informatie over het weer en het evenement gedeeld worden. Klik hier voor meer informatie en hier om aan te melden.

Westerly Treffen Friesland (open!)