Zaterdag 6 november wordt de najaarsbijeenkomst voor leden gehouden in de Hilt in Eemnes. De dag bestaat uit maar liefst 2 workshops. ’s Morgens om 10.30 uur ‘Plafondbekleding’ en ’s middags om 13.00 uur ‘Meteo’. De inloop is om 9.30 uur met koffie, zodat er ruimschoots bijgepraat kan worden. Om 12.00 uur is de mogelijkheid ter plaatse te lunchen. Er kan voor 1 of voor beide workshops ingeschreven worden. Om 17.00 uur kan er uitgebreid nagepraat worden met een hapje en een drankje. Een prachtige dag ter lering en vermaak.

Workshop Plafondbekleding: In meerdere schepen laat de plafondbekleding los. Er zijn leden die dat zelf willen aanpakken. Dit is geen makkelijke klus. Dirk, één van onze leden, heeft alle bekleding van zijn schip zelf vervangen met onder andere bekleding uit de auto industrie. Dirk wil tijdens deze workshop graag laten zien hoe je dit moet aanpakken en zodat je met vertrouwen aan je eigen project kunt beginnen.

Workshop Meteo: Als zeilers houden we altijd het weer in de gaten. Tijdens de workshop zal gekeken worden naar het te verwachten weer, maar ook naar het onverwachte, waar we als zeilers onderweg mee geconfronteerd worden. Hoe interpreteer je bewolking en sterk wisselende temperaturen? Deze workshop vergroot de veiligheid van schip en bemanning en geeft je meer informatie over Go of NoGo voor een geplande tocht.

WCN – Najaarsbijeenkomst; technische dag