Op zaterdag 26 juni wordt in jachthaven ‘De Schapenput’, gelegen aan de Steenbergsche Vliet, de barbecue in Zuid gehouden. Tevens is het mogelijk aan boord te slapen bij de aanwezige schapen (oh, schepen) indien je met de auto komt. De RIVM-regels worden in acht gehouden.

Zaterdagmiddag rond een uur of vier verzamelen de bemanningen van de Westerly’s bij de kota. Dit is een Fins tuinhuisje bedoeld voor gezellige bijeenkomsten. Boven op de berg (ja, echt waar, een berg) wordt vooraf geborreld. Het is handig je eigen stoeltje mee te nemen. De borrel zal naadloos overgaan in de BBQ. Je moet zelf meenemen wat je op de bbq wilt leggen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit familie-evenement. Zondagmorgen na de koffie om tien uur gaat iedereen zijns weegs (uur of elf).

Leden kunnen zich aanmelden. Klik hier voor meer informatie en hier om aan te melden. Havengeld is voor eigen rekening. Indien je niet lid bent en toch kennis wilt maken met de vereniging, neem dan per mail contact op met de voorzitter (voorzitter@westerlyclub.nl).

Barbecue Zuid en Welkom aan boord