Op zaterdag 19 juni wordt in Enkhuizen de barbecue in Noord gehouden. Tevens is het mogelijk aan boord te slapen bij de aanwezige schepen indien je met de auto komt. De RIVM-regels worden in acht gehouden.

Zaterdagmiddag rond een uur of twee verzamelen Westerly’s in de Buyshaven te Enkhuizen. Er is ruim de tijd om bij te praten en te borrelen. De barbecue staat klaar in de Kombuys vanaf half zes. Je moet zelf meenemen wat je er op wilt leggen. Zondagmorgen na de koffie om tien uur gaat iedereen zijns weegs (rond een uur of elf). Er zijn geen kosten verbonden aan dit familie-evenement. Havengeld is voor eigen rekening.

Leden kunnen zich aanmelden. Klik hier voor meer informatie en hier om aan te melden. Je krijgt een boxnummer van de organisatie zodat de schepen bij elkaar kunnen liggen. Indien je met de auto komt zijn er slaapplaatsen beschikbaar op de schepen. Indien je niet lid bent en toch kennis wilt maken met de vereniging, neem dan per mail contact op met de voorzitter (voorzitter@westerlyclub.nl).

Barbecue Noord en Welkom aan boord