Westerly Club Nederland nodigt u uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 2019

0p zaterdag 9 februari 2019  in het Ir. D.F. Wouda-gemaal

 

Locatie:

Wouda-gemaal, Gemaalweg 1A, 8531 PS Lemmer

Parkeren gratis bij het Wouda-gemaal.

 

13:00 uur                         Ontvangst met koffie en thee

13:20 -15:00 uur            Algemene Ledenvergadering

15:00 -15:15 uur             Pauzedrankje

15:15-16:45 uur              Rondleidng Wouda Gemaal

16-45- 17:00 uur            Sluiting ALV

17:30 – 20:00 uur         Diner bij Restaurant De Brekken, Brekkenweg 10, 8531 PM Lemmer. Ook hier gratis parkeren voor de deur.

 

U kunt vanaf 17:30 u gebruik maken van het diner, de kosten hiervan zijn € 29,50 p.p. exclusief drankjes, deze zijn evenals het dinervoor eigen rekening.

Wilt u mee-eten, meldt u dan aan via Corrie Scholman, voor 1 februari 2019, e-mailadres: c.scholman@scholmanservicebedrijf.nl. Bij het aanmelden kunt u uw keuze voor de gerechten alvast aangeven, zie meukeuze.

Het is de bedoeling dat men vooraf het te betalen bedrag voor het buffet (€ 29,50 p.p.) overmaakt op IBAN rekeningnr. NL66ABNA0493939377 t.n.v. Westerly Club Nederland, onder vermelding van naam en het aantal personen. Graag ook even doorgeven als er sprake is van een bepaald dieet, allergie of vegetarisch gewenst is.

De genuttigde drankjes dient men zelf, na afloop, af te rekenen bij de bar.

 

Menu

Voorgerecht

Carpaccio, met rucola, pijnboompitjes, rode pestomayonaise en Parmezaan

Ossehaaspuntjes, met champignons, paprika, bosui en ketjapsaus

Gerookte zalm, geserveerd op toast met mosterd-dilledressing, ui en kappertjes

Spicy gamba’s, geserveerd in knoflookolie met peterselie en rode peper

Vegetarisch

Gebakken champignons op toast met knoflook en tijm

Hoofdgerecht

Biefstuk de Brekken, met paprika, champignons, spek en ui

Mixed Grill, 500 gram , kipfilet, biefstuk, varkenshaas, spareribs en 2 sausjes

Gerookte zalmmoot, gerookt door Urker vakmanschap

Sliptongetjes, in roomboter gebakken

Vegetarisch

Vega Burger met gebakken uien, champignons, Gorgonzola, sla, tomaat,

of Mexicaanse tortilla’s, met tofu, tomaat, kidneybonen, ui, avocado, nacho chips en salade

Nagerecht

Dame Blanche, vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

IJs met advocaat en slagroom

Appeltaart met vanille-ijs en slagroom

Sorbet, ijs met vruchtjes en slagroom

Hoofdgerechten worden geserveerd met : gebakken aardappeltjes, frietjes, salade, appelmoes, verse warme groenten en mayonaise

Vooraf worden broodplankjes met kruidenboter en aïoli geserveerd.

 

Mensen met allergieën, toleranties of intoleranties kunnen dit vooraf kenbaar maken.